We zijn blij met iedere bestelling die binnenrolt, klein of groot. Alles wordt steeds met veel liefde en grote zorg ingepakt en binnen de 7 dagen verzonden.

België

De verzendkost en verpakkingskost bedraagt:

  • €5 wanneer je enkel wenskaarten bestelt. Doordat je bestelling wordt verstuurd met brievenbuspost ontvang je geen track & trace code.
  • €6,50 voor grotere paketten tot 2 kg.
  • Is altijd gratis tot aan een afhaalpunt bij een lokale handelaar.
  • Is altijd gratis voor bestellingen van €60 en meer.

Nederland

De verzendkost en verpakkingskost bedraagt:

  • €7 voor alle types bestellingen tot 2 kg.
  • Is altijd gratis voor bestellingen van €60 en meer.

Retour en terugbetaling

De koper heeft het recht zijn bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De koper heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De koper krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van de koper naar de verkoper zijn voor eigen rekening. Indien de koper gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan FoCal vof geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan de koper contact opnemen met de verkoper via info@focal-cards.be De verkoper zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.