Over die keer dat we onze wenskaarten voor het eerst aaneen groot publiek voorstelden…

Op 8, 9 en 10 december hadden we een stand op een makersmarkt.  We hadden best wel wat koudwatervrees.  Onze kaarten waren al een tijdje te koop in onze webshop.  Maar in alle eerlijkheid, de afnemers waren tot dan voornamelijk mensen uit onze ruime kennissenkring.

Van webshopklanten kregen we al meerdere keren de feedback “ze zijn nog mooier in het echt”.  En dat werd tot onze grote vreugde bevestigd tijdens de driedaagse op de makersmarkt.

Het was hartverwarmend om te zien hoe onze wenskaarten een glimlach toverden op het gezicht van groot en klein, oud en jong, man of vrouw.  Sommige mensen spendeerden wel een kwartier in ons “winkeltje” – om alles van naaldje tot draadje te lezen en een mooie selectie te maken van wenskaarten. Maar ook de doosjes en pakketjes met een assortiment van kaarten hadden een publiek.

De flessenhangers, kadodoosjes met Westvlaamse quotes voor de koffieliefhebber en snoeper, gepersonaliseerde wijnflessen hadden werden ook goed onthaald.  Een schot in de roos !

Wij van Focal zijn mensen van woord, maar ook van beeld.  Credits voor de foto gaan naar professionele fotograaf Henk Rogiers.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Martine Mylle

    Super leuke kaartjes voor elk moment in het leven!
    Goe gedoan!

Geef een reactie